Tábla gravírozás

Cégtáblák, névtáblák, emléktáblák, információs táblák gravírozása színes műanyagból, eloxált alumíniumból, rézből vagy rozsdamentes acélból.

A színes műanyagtábla esetén a két színű műanyag tábla felső rétegét gravírozzuk meg, így az alatta található más színű réteg előbukkanásával jelenik meg a felirat, logó.

Az eloxált alumínium tábla esetén a néhány tized milliméter mélységre gravírozott feliratot, logót kifestjük a megadott színekkel, így színesben jelenik meg a gravírozás.

A rozsdamentes acél tábla esetén a néhány tized milliméter mélységre gravírozott feliratot, logót kifestjük a megadott színekkel, ezáltal színesben jelenik meg a gravírozás.

A réz tábla esetén a néhány tized milliméter mélységre gravírozott feliratot, logót kifestjük a megadott színekkel, így színesben jelenik meg a gravírozás, amelyet utána védőlakkal látunk el.

A vörösréz tábla esetén a néhány tized milliméter mélységre gravírozott feliratot, logót antikoljuk, így olyan hatást érünk el, mintha bronz tábla lenne. Öntött táblák esetén az előzőekben már említett öntőszerszámot az öntöde beformázza, majd megönti a bronz táblát. Az öntés után cizellálja és antikolja.

Öntött bronz tábla készítése: Megadott szöveggel, grafikával meggravírozott öntőszerszámról kerül leöntésre a bronz tábla. Az így készített táblán a feliratok nagy plasztikával rendelkeznek.