Bemutatkozás

1994 óta gravírozunk 11 féle anyagra, folyamatosan növekvő gépparkkal

Köszönöm, hogy megtisztelte bizalmával cégünket. Engedje meg, hogy néhány szóba bemutassam a Gravox Számítógépes Gravírozó Kft-t.

1994-ben alakítottuk meg a gravírozó céget családi vállalkozásként. Ezalatt a cégben a gravírozáson belül maradva többször profilbővítés is történt, azonban vezérelvem az ügyfélközpontúság, gyorsaság és  pontosság az eltelt idő alatt nem változtak.

Mindig fontosnak tartottam az ügyfelekkel a közvetlen, lehetőleg személyes kapcsolat kialakítását, annak érdekében, hogy az egyedi igényeket minél jobban kielégíthessem, valamint a cég profiljait is ennek megfelelően alakíthassam.

A honlapon megtalálhatja, hogy az elmúlt években milyen termékeket állítottam elő munkatársaimmal. A bemutatott tárgyak természetesen csak egy kis ízelítőt nyújtanak a cég gravírozó munkájából. Hiszen a mechanikus és lézer gravírozógépeinken a kis ékszer mérettől egészen az 1000 x 2000 mm-ig fémet, műanyagot, fát, üveget, bőrt, papírt egyaránt meg tudunk munkálni. Cégtábla készítéssel, reklámtárgyak, plakettek, érmek, jelvények,kitűzők, viaszpecsétnyomók, géptáblák, adattáblák, reklámtáblák, élvilágító és világitótáblák, plasztikus betűk, üvegpoharak, és egyéb üvegtárgyak bőroklevelek, bőrképek gravirozásával  éppúgy foglalkozunk, mint makett készítéssel. Természetesen egyedi tárgyak, papíron meglévő elképzelések megvalósítását is ránk bízhatja. A távolság sem akadály, szívesen várjunk vidéki ügyfelek jelentkezését is.

Amennyiben Önnek fontos a pontosság, gyorsaság és a megbízhatóság, mindez elérhető áron, kérje árajánlatomat!

Várom jelentkezését!

Dévényi Gábor

mobil: +36 20 9351 285
telefon: +36 1 403 5696
info@gravox.hu

Várunk minden kedves megrendelőt Budapestről, Budapest közeléből vagy az ország bármely területéről.