Szerszámok, sablonok készítése

Öntőszerszámok és acél beütőszerszámok elkészítése homoköntéshez

Homoköntéshez öntőszerszámok elkészítését vállaljuk. A szerszám plasztikusan ábrázolja a megönteni kívánt logót, feliratot.

Kézi,- és gépi jelöléshez acélbeütő szerszámok készítése. Viaszpecsétnyomók készítése sárgarézből, levelek, meghívók egyedi lezárásához viaszpecséttel. Égetőszerszámok készítése rézből, bőr és fa tárgyak logózásához.

Jelöléshez acél beütőszerszámok elkészítése edzett acélból. Szövegek, logók festéséhez festő-fújósablon elkészítése műanyagból vagy alumíniumból egyaránt.

Korlátozott felhasználás esetén a műanyagot javasoljuk, tartós felhasználás esetén az alumínium sablont. A sablonból kivágjuk a festeni kívánt szöveget, logót úgy, hogy a betű belsőket, a logók belső részét bekötjük, hogy a felirat vagy logó egyben maradjon (ládabetű alkalmazása).

Viasz pecsétnyomó készítése: réz magba belemarjuk a monogramját, logóját vagy családi címerét amellyel borítékját, borát vagy egyéb tárgyát tudja személyessé tenni, megjelölni.

Szikraforgácsoló bélyegek készítése : vörösréz elektródába belemarjuk a szükséges feliratot, logót amelyet szikrafórácsolással tud megjeleníteni acél szerszámokban.

Bőr égető szerszám: sárgarézbe bele gravírozzuk a kívánt feliratot, logót amelyet megfelelően felmelegítve bőrbe vagy fába bele tud égetni a szerszám segítségével.